Rólunk
Szolgáltatásaink
Óratípusok
Órarend
Árlista
Oktatóink
Elérhetőség
Partnereink

 

Szűcs Boglárka

„A sport a test útján nyitja meg a lelket.”

(Szent-Györgyi Albert)

Számomra minden a gimnáziumi évek alatt kezdődött. Ekkor kezdtem el hastánc órákra járni. Innentől, mint egy szélvihar elindult velem ez az „őrület”, amit imádok!
Szerencsém van, hiszen minden oktatóm, akitől tanulhattam kivételes szakmai tekintély, akikre példaképként tekinthetek, és akiktől rengeteget tanulhattam.

2011 nyarán kezdtem el oktatni, amit komoly felkészülés előzött meg. Elvégeztem az Aziza Art Mozgásműhely orientális tánc, hastánc oktatói képzését, mely az ország egyetlen ilyen jellegű FAT akkreditált képzése, illetve kiegészítő képzését, a Zumba-lady afro-latin tánctrénerit.
Mivel azt tartom a legfontosabbnak, hogy az óráimat hitelesen és felelősségteljesen tarthassam, ezért a Fitness Akadémián is sikeres aerobik sportoktatói vizsgát tettem. A felkészülés során szerettem bele igazán a fitness világába.

Mindig valami különlegeset keresek, így találkoztam a GrandUP-al, mely a tánc és a fitness tökéletes keveréke. Az országban az elsők között végeztem el a GrandUP instructori képzést, Miskolcon pedig elsőként oktathatom.

Fontosnak tartom, hogy a mozgás, amit végzünk, örömmel töltsön el minket. Nemcsak kellemesebben telik el így az edzés (észre sem vesszük, hogy már eltelt az az egy óra?!), de hiszek abban, hogy eredményesebben is.

Hiszem azt, hogy kellő lelkesedéssel és kitartással bármit elérhetünk. Nem volt még olyan vendégem, aki – természetesen kellő szorgalom mellett – ne tanulta volna meg a tánclépéseket, vagy nem fejlődött volna a teherbírása, a mozgáskészsége. A sikerélmény mellett a jutalom pedig testünk és lelkünk teljes megújulása.


Hastánc
A hastánc a legősibb táncok egyike, jótékony hatását a testre és a lélekre egyaránt már évezredekkel ezelőtt felfedezték a nők. A mai rohanó világban különösen fontos, hogy megtaláljuk magunkban és a felszínre hozzuk a bennünk lakozó nőt. Mert mindenkiben ott van!
Megtanuljuk tudatosan használni testünket, az zene és a tánc nyelvén kifejezni érzéseinket, vágyainkat. Az órán megismerkedhetsz a modern show hastánccal csak úgy, mint a klasszikus egyiptomi stílusokkal és folk táncokkal.


Beautyrobic 

Az óra első felében a bemelegítés után végig a csípő, a derék, a hát és a fenék átmozgatása történik! A meleg miatt ezek a mozdulatok semmiképp nem magas intenzitáson történnek. Nincs ugrálás, nincs szökdelés. A gyakorlatok pontos kivitelezése a cél! Ez a szakasz erőteljes zsírégető hatást fejt ki a has és a csípő tájékra. Az óra második felében zsírégető, alakformáló és nyújtó gyakorlatokat végzünk a talajon, mellyel célba vesszük a kar, a combok, a fenék és a has izmait.
Beautyrobicon nem csak eszméletlenül jó lesz az alakod, de megtanulod azt is, hogy mi kell a szexi mozgáshoz. Hogy ringjon a csípőd, hogy rázd a feneked, hogy egy pasi se tudjon ellenállni neked! Tudatosan fogod tudni használni testrészeidet és ezzel a mozgásod is javul. Az óra nem koreografált, a mozdulatok ismétlése által érjük el a hatékony zsírégetést. 

< vissza az előző oldalra