Rólunk
Szolgáltatásaink
Óratípusok
Órarend
Árlista
Oktatóink
Elérhetőség
Partnereink

 

Tőszeginé Komlósi Gabriella

A mai „stresszes” világban a testünk-lelkünk karbantartása kifejezetten fontos minden szempontból. A SPORT a mozgás öröme tökéletesen megfelel erre a célra. Aerobik edzőként célom, hogy vendégeim az órákon vidám légkörben kikapcsolódjanak, feltöltődjenek miközben külsejükért és egészségükért dolgoznak.


Törekszem arra, hogy óráim a résztvevők edzettségi szintjéhez mérten legyenek erősek, illetve mindenkinek lehetősége legyen önmagához képest fejlődni, mind koordinációt, erőnlétet és állóképességet illetően.
Ha szeretnél jó kondiban lenni, fogyni vagy egyszerűen „csak” jól érezni magad egy jó csapatban, pörgős zenékkel, akkor szeretettel várlak az Alakformáló óráimon. Kezdőknek és haladóknak is egyaránt ajánlom az óráimat.


Az óra típus magába foglalja azokat az erő-állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása valósítható meg. Az óra 10 – 15 perces intenzív bemelegítéssel indul, ezután következik 30 – 35 percben az egész testre kiterjedően, a nagy izomcsoportok foglalkoztatásával a fejlesztő program. Az órákon nagy hangsúly helyezzünk a problémás területekre, mint a has, far, comb formálására. A gyakorlatok végrehajtásához használunk segédeszközöket, kézi súlyzót, gumikötelet, fit ball-t, soft ball-t, step-et. Az órát egy lazító nyújtással fejezzük be.


Neked kell megtenni az első lépést, de a többinél melletted állok!